عمل کاشت مژه
عمل کاشت مژه، یکی از روش هایی می باشد که به صورت طبیعی به شما کمک می کند مژه های پرپشت تری داشته باشید. روش های غیر دائمی مانند لیفت و اکستنشن بسیار زیاد استفاده می شوند. این روش ها اما غیر دائمی بوده و مواد استفاده شده در آن ها، ممکن است برای چشم مضر باشند. در کاشت مژه، پزشک به صورت طبیعی از مو های بدن شما که معمولاً مو های پشت سر هستند استفاده کرده و کاشت مژه را انجام می دهد. این مژه ها قابلیت رشد داشته و جلوه طبیعی خواهند داشت.
چه کسانی کاندید عمل کاشت مژه هستند؟
عمل کاشت مژه برای کسانی مناسب است که مژه های کم پشتی دارند و می خواهند مژه های آن ها به صورت دائمی پر حجم و پر تراکم شود. این عمل برای کسانی که در اثر حادثه ای یا بیماری خاصی مژه های خود را از دست دادند نیز بسیار مناسب می باشد. در پاسخ به سوالی که عمل کاشت دائمی مژه برای چه کسانی مناسب نیست باید گفت که این عمل برای کسانی که دچار ریزش مو هستند؛ مناسب نیست. این افراد ممکن است به دلایلی مانند مصرف بعضی از دارو های خاص به این مشکل دچار شده باشند. چنین افرادی ابتدا باید مشکل ریزش موی خود را برطرف کرده و سپس اقدام به کاشت مژه کنند.
مزیت های عمل کاشت دائمی مژه
کاشت مژه به صورت دائمی مزیت های بسیار زیادی دارد. یکی از مزیت های این روش نسبت به اکستنشن، دائمی بودن آن است. همچنین مژه ها حالت طبیعی داشته و قابلیت رشد دارند. برخلاف مژه هایی که اکستنشن می شوند؛ در این روش احساس سنگینی روی چشم ها و پلک حس نمی شود.
روش انجام عمل در تارامو
برای انجام عمل کاشت مژه نیازی به بیهوشی نیست. در این روش فقط از بی حسی موضعی استفاده می شود. از قسمت های مناسب که می توانند به عنوان بانک مو عمل کنند؛ تار مو را برداشته و سپس عمل کاشت را انجام می دهند. معمولا این مو ها روی پلک فرد کاشته شده و فرد در طی عمل ممکن است درد بسیار خفیفی را حس کند. از آن جایی که در طی عمل از دارو های بیهوشی استفاده نمی شود؛ ریسک انجام عمل بسیار کم می باشد. شما می توانید این عمل را در کلینیک تارامو توسط پزشک متخصص انجام دهید.
مراقبت های قبل و بعد از عمل کاشت مژه چیست؟
باید گفت فردی که قصد عمل کاشت دائمی مژه دارد؛ باید توسط پزشک معاینه شود. این فرد باید آزمایش های لازم را داده باشد تا مشخص شود به دیابت مبتلا نیست. همچنین فرد باید بانک موی مناسبی نیز داشته باشد. بعد عمل کاشت مژه باید مراقبت هایی انجام شود تا این کاشت مژه دائمی بوده و آسیبی به مژه ها وارد نشود. معمولا توصیه می شود تا ۴۸ ساعت به مژه ها آب نخورد و بعد از آن باید شستشوی چشم و تمیز کردن مژه ها به دقت انجام شود. زیرا خطر عفونت وجود دارد. همچنین به مژه نباید دست زد و از خوابیدن به روی صورت خودداری کرد.